Scanpole

Pitkät perinteet ja modernia tuotekehitystä

Scanpole kuuluu Euroopan johtavien pylväsyhtiöiden joukkoon. Tuotevalikoimaamme kuuluvat sähkö-, tele- ja valaisinpylväät sekä infrapuutavara ja ratapölkyt. Toimimme globaalisti ja tärkeimpiä vientialueitamme ovat Länsi-Eurooppa, Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka.

Scanpolen tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Höljäkässä, jossa toiminnasta vastaa Scanpole Oy sekä Norjassa Ilsengissä, jossa toiminnasta vastaa Scanpole AS. Iso-Britannian pylväsmarkkinoilla asiakkaita palvelee myyntiyhtiö Scanpole Ltd. Ruotsissa myynnistä vastaa Scanpole Ab.

Scanpole on osa perheomisteista Iivari Mononen -konsernia. Konserniin kuuluu myös maatalous- ja piharakentamiseen soveltuvia kestopuutuotteita valmistava PrimaTimber Oy.

 

Maailmanlaajuista toimintaa pitkällä kokemuksella

Haluamme osaltamme tuoda ja turvata parempaa ja vakaampaa infrastruktuuria maailman eri kolkkiin.

Toimitamme pylväitä ja muuta puutavaraa usein kohteisiin, joissa sääolosuhteet ovat haasteellisia. Sähkö Pohjois-Afrikassa tai tieto Kazakstanissa kulkee verkossa, joka on hyvin mahdollisesti rakennettu pylväillämme. Vuosien varrella olemme toimittaneet puupylväitä yli 60 maahan.

 

 

Meillä on pitkä kokemus maailmanlaajuisesta pylväskaupasta. Konsernimme emoyhtiö, Iivari Mononen Oy, käynnisti toimintansa yli 70 vuotta sitten Ilomantsissa, ja aloitti maailmanvalloituksen 1950-luvulla. Lue Iivari Monosen tarina täältä.

Nykyisin Scanpole -yhtiöissä työskentelee 120 henkilöä ja toimitamme pylväitä n. 30 maahan vuosittain.

Ota yhteyttä globaaliin myyntiimme: sales@scanpole.com.