« Takaisin hankintamiehien yhteystietoihin

Työura liikkeelle kesätöistä parikymmentä vuotta sitten

Ville Kettunen

Hankintaesimies, Läntinen Karjala  |  044 539 0993

 

”Työurani lähti kesätöistä liikkeelle Höljäkän kyllästämöltä jo parikymmentä vuotta sitten. Sain nähdä kuinka pylväsaihio työstetään mittoihinsa ennen kyllästystä. Nyt tietää hyvin, mitä puun lähtölaatu ja pienet valinnat metsässä merkitsevät tehtaan päässä.”

Kettunen haluaa korostaa luottamusta koko hankintaketjuun. Mittausta, katkontaa ja hyvää hakkuujälkeä ei voi koskaan liikaa painottaa. Hakkuun aloituksessa hän haluaa olla aina itse mukana, ja tieto lähtee myös metsänomistajalle hyvissä ajoin etukäteen.

”Puukaupasta ja hakkuujäljestä pitää jäädä myyjälle hyvä maku. Siksi onkin tärkeää, että tieto kulkee ja luottamus pelaa. Savotan jälkeen kaikkien tulee olla tyytyväisiä lopputulokseen, Kettunen sanoo.”

Kiivaimman hankintakauden aikana Ville Kettusen työpäivät venyvät ja ajokilometrejä kertyy roppakaupalla. Paperityöt hoidetaan iltaisin tai erikseen varattuina toimistopäivinä. Pitkän päivän vastapainoksi lähdetään yleensä urheilemaan – padel vei kuulemma heti mennessään.

Ostamme pylväitä ja pylväsaihioita mäntyvaltaisilta leimikoilta. Villen hankinta-alueita ovat Heinävesi, Kaavi, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tuusniemi. Tervetuloa puukaupoille!

 Hankintaesimiestemme yhteystiedot ja alueet löydät tästä linkistä.

#scanpole #puunhankinta #pylväs #puupylväs #mänty #perheyritys #woodisgood