« Takaisin hankintamiehien yhteystietoihin

Maalaistalon pojasta metsuriksi ja hankintaesimieheksi

Antti Mehtätalo

Hankintaesimies, Pohjois-Savo  |  050 435 8731

 

Antti Mehtätalo on kerännyt hankintaesimiehelle vaadittavaa metsän tuntemusta aina lapsesta saakka. Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva maalaistalon poika pääsi nuorella iällä veljiensä mukaan kotitilan metsätöihin. Veri on aina vetänyt metsään ja hän työskenteli kymmenisen vuotta ammattimetsurina.

”Metsurin hommien jälkeen siirryin laatimaan metsäsuunnitelmia ja -arvioita Metsänhoitoyhdistykseen. Sattumalta kuulin Scanpolen avoimesta hankintaesimiespaikasta ja päätin tarttua tilaisuuteen, Mehtätalo kertoo.”

Hankintaesimiehenä Mehtätalo huomaa verkostoitumisen ja saumattoman yhteydenpidon urakoitsijoiden ja maanomistajien kanssa olevan olennaista hyvän lopputuloksen kannalta. Puukaupasta pitäisikin jäädä hyvä maku suuhun siten, että puun myyjä haluaa mielellään myös tehdä seuraavankin puukaupan.

”Hyvä hankintamies on reipas ja rehti – mitä luvataan, se pidetään, Mehtätalo sanoo.”

Mehtätalon ostoalue on laaja ja päivät saattavat venyä pitkiksi ja raskaiksi puita leimatessa. Töiden vastapainoksi hän viettää vapaa-aikaansa kuusihenkisen perheensä kanssa. Syksyisin hän käy metsästämässä hirvijahtipainotteisesti oman jämtlanninpystykorvan kanssa.

Ostamme pylväitä ja pylväsaihioita mäntyvaltaisilta leimikoilta. Antin hankinta-alueita ovat Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Pielavesi, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Vieremä, Keitele, Pyhäntä, Pyhäjärvi, Haapajärvi, Kärsämäki, Vesanto, Tervo, Rautalampi, Suonenjoki. Tervetuloa puukaupoille!

 Hankintaesimiestemme yhteystiedot ja alueet löydät tästä linkistä.

#scanpole #puunhankinta #pylväs #puupylväs #mänty #perheyritys #woodisgood