Haemme puunhankinta-asiantuntijaa Nurmekseen

Haemme aktiivista ja jämäkkää puunhankinta-asiantuntijaa Pielisen Karjalan alueelle.

Olet luonteeltasi helposti lähestyttävä, itseohjautuva ja työskentelet mielelläsi niin metsäluonnossa kuin puunmyyjiemme kanssa.

Pitkäaikainen puunhankinta-asiantuntijamme eläköityy tänä vuonna, ja kuvaa työnsä vaatimuksia:

”Persoona ja ihmissuhdetaidot ovat sellaiset, että yhteistyö puunmyyjien sekä muiden metsäammattilaisten kanssa luonnistuu hyvin. Se on hyvin keskeinen asia.”

Keskeisiä tehtäviäsi ovat toimialueesi puunhankinnan suunnittelu, puunosto, pylväsaihioiden merkkaus metsässä sekä puunkorjuun ja kuljetusten järjestäminen tuotantolaitoksillemme. Koulutukseltasi olet joko metsätalousinsinööri tai sinulla on muu metsäalan soveltuva tutkinto.

Toimit tiiviissä yhteistyössä muun hankintatiimimme kanssa sekä kouluttaudut ja kehität työtaitojasi mielelläsi lisää. Työpäiviin sisältyy runsaasti liikkumista niin tien päällä kuin fyysistä työskentelyä metsässä. Hankintakaudella olet tarvittaessa valmis tekemään pitkiäkin työpäiviä. Vastapainoksi tarjoamme sinulle pysyvää työsuhdetta vakaassa perheyhtiössä, hyvät henkilöstöedut ja sitoutuneen organisaation tuen.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset:
Tommi Mononen, metsäpäällikkö
puh. 040 707 3184
tommi.mononen@iivarimononen.fi

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä – viimeistään kuitenkin 10.4.2023 mennessä.
Lisätietoa puunhankinnastamme: www.scanpole.com/puunhankinta

Scanpole Oy on osa perheomisteista Iivari Mononen -konsernia. Kuulumme Euroopan johtavien pylväsyhtiöiden joukkoon ja työllistämme kaikkiaan yli 200 ammattilaista. Tuotevalikoimaamme kuuluvat sähkö-, tele- ja valaisinpylväät sekä infrapuutavara. Puunhankintamme keskittyy mäntyvaltaisiin päätehakkuuleimikoihin itäisen Suomen alueella.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: Uutiset